» Algemeen

Wat is dit?

Op deze site staan de foto's voor de HGOP leden. Maar ook andere geÔnteresseerden kunnen deze site bekijken. Op dit moment is het niet mogelijk om onderscheid te maken tussen leden en niet-leden.

De (meeste) afbeeldingen op deze site zijn gecomprimeerd (in grootte verkleind) om de opslagruimte te beperken en het laden snel te houden. Mocht u een afdruk op groot formaat willen maken en is de kwaliteit van de afbeelding op deze site daarvoor niet toereikend, dan kunt u wellicht de originele afbeelding verkrijgen. Sommige series staan zo op de site zoals ze binnen gekomen zijn, of daarvan betere versies bestaan is op dit moment niet bekend.

Met betrekking op de regels voor de bescherming van privacy het volgende: het is voor om vooraf toestemming te vragen aan alle personen die op deze afbeeldingen voorkomen; mocht u bezwaar hebben tegen afbeeldingen op deze site, bijvoorbeeld omdat u er zelf op staat of anderszins, stuur dan a.u.b. een bericht.

Stel al uw vragen via het 'E-mail' label (rechts op het scherm)...

De reclames die op deze site verschijnen zijn een gevolg van het feit dat de plaats voor deze site gratis aangeboden wordt. In een later stadium komt er misschien een andere oplossing.

Met vriendelijke groeten,
Historisch Genootschap Oud Pijnacker.
[ terug... ]Omhoog


Verenigs Website

Contact

Laatste update

  • 05/03/2012
    2 series Leiden toegevoegd.
    Overzicht aangepast.
    Update historie

Gastenboek

Delfia Batavorum

Noitdorpsche HistoriŽn

Oud Soetermeer

Berkel en Rodenrijs


Copyright 2002-2019