» Hulp

Wat is dit?

Hulp bij het 'navigeren' op deze site

Ik ga er hier van uit dat u een redelijk recente versie van Microsoft Windows gebruikt in combinatie met Internet Explorer.

Kies één van de categorïen uit het menu aan de linkerkant. Klik op een plaatje of de één van de Lees meer... linkjes op de 'Home' pagina. Of klik op één van de labels/plaatjes aan de rechterkant (deze zijn niet allemaal 'klikbaar'). Als uw cursor (het pijltje) een handje wordt kunt u 'klikken'.

Hulp met de afbeeldingen

Klik op de 'Home' pagina op een plaatje (of kies uit het linkermenu) om naar een album te gaan.
Klik in de albums met de linker muisknop op een plaatje om de volledige afbeelding te zien...

Bij sommige afbeeldingen kunt u zien dat deze in eerste instantie 'voorbij de randen van het scherm' wordt geladen. Nadat de afbeelding volledig is geladen wordt deze verschaald zodat hij wel volledig zichtbaar is. Beweegt u bij deze grote plaatjes de cursor rechtsonder op de afbeelding, dan verschijnt er een gekleurd vierkant symbooltje waar u op kunt klikken om de afbeelding in z'n ware groote te bekijken. Soms duurt het even voordat dit symbooltje verschijnt. Met de schuifbalken onder en rechts van de afbeelding kunt u het plaatje dan verschuiven. Nogmaals op het gekleurde symbooltje klikken brengt u terug naar de volledige weergave...

Om een afbeelding op te slaan op uw eigen computer klikt u met de rechter muistoets op deze afbeelding en kiest u 'Afbeelding opslaan als...' Of u kiest uit het menu bovenin Internet Explorer de optie Bestand -> Opslaan als... 
Een snellere methode als u meerdere afbeeldingen wilt opslaan is om al in het album (de tabel weergave) met de rechter muistoets op een plaatje te drukken en dan Doel opslaan als... te kiezen.

U kunt reacties achterlaten (en lezen), klik hier op Gastenboek of klik in het gelijknamige label rechts.

[ terug... ]Omhoog


Verenigs Website

Contact

Laatste update

  • 05/03/2012
    2 series Leiden toegevoegd.
    Overzicht aangepast.
    Update historie

Gastenboek

Delfia Batavorum

Noitdorpsche Historiën

Oud Soetermeer

Berkel en Rodenrijs


Copyright 2002-2019