» Site updates

Wat is dit?

05/03/2012
Series Leiden 1 en 2 toegevoegd.
Alle plaatjes op Overzicht komen nu van MySites (enkelen kwamen van PhotoBucket) en formaat van plaatjes aangepast. Een aantal teksten gewijzigd op Algemeen en Hulp. De volgorde van de menuknoppen links veranderd.

18/02/2012
De serie Hoorn gemaakt door Theo toegevoegd.
Paar foutjes verbeterd.

16/02/2012
Link naar de officiŽle site toegevoegd.

07/04/2011
De serie Brussel toegevoegd.
E-mail gaat nu automatisch naar Theo.
Fouten in Overzicht (verwees nog naar oude Picserver) opgelost en Antwerpen en Brussel eraan toegevoegd.

26/06/2008
De serie Antwerpen toegevoegd.

05/03/2008
Omdat de site waar de afbeeldingen stonden (picserver.nl) er mee ophield moesten alle foto's naar een nieuwe site worden gekopiŽerd. Ik heb daarvoor photobucket.com gekozen omdat dat een gerenomeerde site is met erg veel gebruikers en foto's (nu bijna 5 miljard!). Powered by Google zeggen ze, dus houdt er hopelijk niet snel weer mee op. Natuurlijk werkt alles daar heel anders, dus moest er flink gebuffeld worden. Zo hanteert men daar een vaste 'thumbnail' groote van 128 pixels. Dat gaat dus niet samen met de thumbnails van 80 pixels die ik op deze site gebruik om er toch 4 naast elkaar op een pagina te krijgen. Bovendien kreeg ik bij icserver.nl automatisch thumbnails met diverse afmetingen. Bij photobucket moest ik nu dus ook zelf thumbnails van 80 pixels uploaden. Het programmaatje dat ik gemaakt had om de tabellen met plaatjes snel te maken moest worden aangepast aan de nieuwe situatie. Daarna bleek dat de bestandsnamen van de eerste lezing van de hr. Valkenburg door photobucket niet geslikt werden. Alle spaties en leestekens werden er uit gegooid! Bovendien geldt er een maximum lengte van 35 tekens (zonder de extensie)!
Ik kwam nog een serietje foto's tegen van een excursie naar Alkmaar in 2006. Die zijn nu ook toegevoegd.
Al met al een uur of 20 werk...

11/12/2007
Een betere versie van Naarden/Muiden serie 3 toegevoegd. De Afbeeldingen waren al langer in mijn bezit, maar bij een eerdere poging deze op het net te zetten mislukte dit om (voor mij) onverklaarbare redenen... Nu dus wťl gelukt!
Het album-overzicht scherm aangepast en omdat dit niet goed op de 'Home' pagina werd afgebeeld deze situatie veranderd.

10/11/2007
De vierde serie foto's van Naarden/Muiden (gemaakt door Ineke) toegevoegd, plus wat kleine wijzigingen. Logo's van - en links naar - historische verenigingen uit de omgeving met toestemming toegevoegd.

31/10/2007
Link en logo van Oud Soetermeer (met toestemming van) toegevoegd.
Mededelingen over updates van site gesplitst van Nieuws naar eigen pagina Update historie (te bereiken via link in label Laatste update). HGOP briefhoofd toegevoegd als bovenste afbeelding (nog niet tevreden over). Problemen met de HTML editor van Mysites (start niet meer)!!

30/10/2007
HGOP logo en label voor Gastenboek toegevoegd. Site aangemeld bij Google, Yahoo en MSN Live Search.

29/10/2007
Typefouten en afgebroken namen van de afbeeldingen in deel 1 van de lezing van Dhr. Valkenburg verbeterd. Algemeen en Hulp veranderd. Menukeuze Test... veranderd in Overzicht.

[ terug... ]Omhoog


Verenigs Website

Contact

Laatste update

  • 05/03/2012
    2 series Leiden toegevoegd.
    Overzicht aangepast.
    Update historie

Gastenboek

Delfia Batavorum

Noitdorpsche HistoriŽn

Oud Soetermeer

Berkel en Rodenrijs


Copyright 2002-2019